اخبار و مطالب آموزشی از دنیای علم و فناوری

حمایت ۳۱۰ میلیارد ریالی صندوق نوآوری از شرکت‌های فناور سیستان و بلوچستان

سرپرست پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان از افزایش حمایت‌های مالی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور از شرکت‌های دانش بنیان استان خبر داد و گفت: ۳۱۰ میلیارد ریال تسهیلات و خط اعتباری به واحدهای فناور این خطه اختصاص یافت.


مهری رجایی روز شنبه در نشست مشترک با مدیر خدمات صندوق‌های حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در زاهدان، افزود: بسته‌ای از حمایت‌های مالی ویژه برای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان سیستان و بلوچستان با پیگیری‌ صورت گرفته و همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی کشور به تصویب رسید. وی اضافه کرد: بر این اساس، تسهیلات جعاله‌ای به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال برای شرکت‌های فناور با قابلیت دانش‌بنیان شدن تصویب شد و خط اعتباری ۱۱۰ میلیارد ریالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در سیستان و بلوچستان تخصیص یافت که این میزان قابل افزایش تا سقف ۲۵۰ میلیارد ریال است.

سرپرست پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان ادامه داد: این حمایت‌ها به‌منظور تسهیل دسترسی شرکت‌های فناور به منابع مالی، ارتقای ظرفیت تولید و خدمات فناورانه و کمک به فرآیند دانش‌بنیان شدن واحدهای فناور در استان صورت گرفته است. وی همچنین از برگزاری مدرسه تابستانه پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در تابستان امسال خبر داد و افزود: این مدرسه با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای خلاق، ارتقای مهارت‌های راهبردی نسل جوان و غنی‌سازی هدفمند اوقات فراغت دانش‌آموزان و دانشجویان برگزار خواهد شد. رجایی با اشاره به تجربه‌های موفق دوره‌های پیشین، تصریح کرد: در تابستان امسال با نگاهی نو به مهارت‌های مورد نیاز در اقتصاد نوظهور، بیش از ۱۰۰ عنوان دوره آموزشی در محورهایی مانند هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال، هوش تجاری و مالی، پویانمایی، برنامه‌نویسی، کارآفرینی و مهارت‌های نرم برای مدرسه تابستانه پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان طراحی شده است. یکی از رویکردهای اصلی مدرسه تابستانه پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان، توسعه عدالت آموزشی و فراهم‌سازی فرصت‌های برابر برای ارتقای مهارت نسل آینده است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۶۰ درصد این دوره‌ها به‌صورت تخصصی برای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی و سایر دوره‌ها برای گروه سنی دانش‌آموزی برنامه ریزی شده است. رجایی ادامه داد: بخشی از این دوره‌ها در راستای مسوولیت اجتماعی پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان به‌صورت بورسیه برای دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار حاشیه شهر زاهدان ارائه خواهد شد. سرپرست پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان تأکید کرد: یکی از رویکردهای اصلی مدرسه تابستانه توسعه عدالت آموزشی و فراهم‌سازی فرصت‌های برابر برای ارتقای مهارت نسل آینده است و همه شهروندان علاقه‌مند می‌توانند از دوره‌ها بهره‌مند شوند.

پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان یکی از بزرگترین پارک های فناوری جنوب شرق کشور محسوب می‌شود که با تأکید بر حوزه «اقتصاد دیجیتال، صنایع خلاق، الکترونیک و اقتصاد دریامحور» در حال ظرفیت سازی توسعه دانش بنیان منطقه ای است. در زمان حاضر حدود ۲۹۰ شرکت دانش بنیان، فناور و خلاق در وسعتی بیش از ۸۰ هکتار در این پارک علم و فناوری که در زاهدان مستقر است، فعالیت دارند. 
منبع: خبرگزاری ایرنا


مقالات مرتبط
» نوآوری پژوهشگر ایرانی برای مبارزه با سرطان روده بزرگ
» صفر تا صد هوش مصنوعی جدید اپل؛ از بی‌نیازی از اینترنت تا ترجمه همزمان
» با هوش مصنوعی آینده دانشگاه امیرکبیر را رویاپردازی کنید
» پایان خرداد آخرین مهلت استفاده از معافیت مالیاتی دانش‌بنیان‌ها
» روبات‌های سمپاش ایرانی به استخدام کشاورزان در می‌آیند
» چین، آماده جهش همکاری‌های علمی و فناورانه با ایران
» راه‌اندازی مرکز آموزش هوش مصنوعی در ایلام همزمان با سفر پزشکیان
» قطعی چت بات‌های هوش مصنوعی در چین برای مبارزه با تقلب در کنکور
» ۹۵۴ مورد تداخل فرکانسی در شهر تهران؛ جمع آوری ریپیترهای غیرمجاز موبایل
» سرپرست مرکز امور بین‌الملل مرکز ملی فضای مجازی منصوب شد
» آغاز پنجمین مرحله جذب امریه سربازی وزارت ارتباطات
» دولت باید تسهیل گر توسعه اقتصاد دیجیتال باشد نه تنظیم گر
» واکنش مردم به روبات انسان نمای مجهز به هوش مصنوعی
» مصوبه تشکیل کمیته تسهیل فعالیت کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال ابلاغ شد
» ارائه تجهیزات پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی در ایران هلث ۱۴۰۴


برای نظر دادن وارد شوید.