اخبار و مطالب آموزشی از دنیای علم و فناوری

ایران پس از انگلیس و ایتالیا دستگاه درمان سرطان را تولید کرد

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از نخستین خط تولید ملی دستگاه الکتروپوریشن سرطان رونمایی کرد که با این دستاورد ایران به جمع کشورهای دارای این فناوری پیشرفته در درمان سرطان پیوست.


آئین رونمایی از نخستین خط تولید دستگاه الکتروپوریشن (ECT) در ایران ویژه درمان سرطان امروز با حضور حسین امید سرپرست دانشگاه تهران، علی اسدی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در محل مرکز توسعه کسب وکار صنعت ۴ فولاد مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.

متخصصان شرکت «پیشرو فناوران درمان پارس» مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق به راه اندازی نخستین خط تولید ملی دستگاه الکتروپوریشن (ECT) در ایران شده‌اند. خط تولید نخستین سیستم بومی ابلیشن الکتروکموتراپی (روش نوین درمان هدفمند تومورهای سرطانی) دستاوری است که با تکیه بر دانش فنی بومی و بهره‌گیری از استانداردهای بین‌المللی، ایران را به جمع کشورهای دارای این فناوری پیشرفته در درمان سرطان وارد کرده است. با راه‌اندازی این خط تولید، ایران به‌عنوان نخستین کشور در آسیا و در کنار کشورهای انگلستان و ایتالیا، موفق به تولید این فناوری نوین شده است.

دستگاه الکتروپوریشن با استفاده از پالس‌های الکتریکی، نفوذپذیری سلول‌های سرطانی را افزایش داده و اثربخشی داروهای ضد سرطان را به‌طور قابل توجهی ارتقا می‌دهد. الکتروپوریشن (ECT) تاکنون در درمان انواعی از سرطان‌ها نظیر سرطان پوست (SCC)، ملانوم و سرطان پستان نتایج چشم‌گیری داشته است. تاکنون بیش از هزار بیمار با این روش تحت درمان قرار گرفته‌اند که در بیش از ۲۰۰ مورد، درمان موفق منجر به پیشگیری از قطع عضو شده است و این دستاوردی ارزشمند با تأثیری عمیق در ابعاد بالینی و انسانی محسوب می‌شود.

این فناوری نوین توسط متخصصان داخلی با تکیه بر دانش بومی و استانداردهای بین‌المللی، طراحی و تولید شده و نویدبخش تحولی مؤثر در حوزه درمان‌های هدفمند سرطان به‌شمار می‌رود. 
منبع: خبرگزاری مهر


مقالات مرتبط
» نوآوری پژوهشگر ایرانی برای مبارزه با سرطان روده بزرگ
» صفر تا صد هوش مصنوعی جدید اپل؛ از بی‌نیازی از اینترنت تا ترجمه همزمان
» با هوش مصنوعی آینده دانشگاه امیرکبیر را رویاپردازی کنید
» پایان خرداد آخرین مهلت استفاده از معافیت مالیاتی دانش‌بنیان‌ها
» روبات‌های سمپاش ایرانی به استخدام کشاورزان در می‌آیند
» چین، آماده جهش همکاری‌های علمی و فناورانه با ایران
» راه‌اندازی مرکز آموزش هوش مصنوعی در ایلام همزمان با سفر پزشکیان
» قطعی چت بات‌های هوش مصنوعی در چین برای مبارزه با تقلب در کنکور
» ۹۵۴ مورد تداخل فرکانسی در شهر تهران؛ جمع آوری ریپیترهای غیرمجاز موبایل
» سرپرست مرکز امور بین‌الملل مرکز ملی فضای مجازی منصوب شد
» آغاز پنجمین مرحله جذب امریه سربازی وزارت ارتباطات
» دولت باید تسهیل گر توسعه اقتصاد دیجیتال باشد نه تنظیم گر
» واکنش مردم به روبات انسان نمای مجهز به هوش مصنوعی
» مصوبه تشکیل کمیته تسهیل فعالیت کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال ابلاغ شد
» ارائه تجهیزات پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی در ایران هلث ۱۴۰۴


برای نظر دادن وارد شوید.